Vacker på naturlig väg

Vad som är vackert ligger alltid i betraktarens ögon som jag brukar säga. Jag fick för ett tag sedan höra att jag är naturligt vacker. Det var ju snällt sagt, men själv känner jag att det ligger många timmars träning och rätt kost med mera bakom det hela. Men det är ju ett sätt att bli naturligt vacker på, att träna sig till det. Men, vem bestämmer vad som är naturligt vacker? Finns det någon gräns? Har de personer som opererat sig gått från att vara naturligt vackra? Är skönhetsoperationer något som tar bort det? Det finns ju de som opererar näsan, fyller läpparna, sminkar sig, med mera. Kan inte även de vara naturligt vackra?

Om man skadat sig

Jag tänker på de som plastikopererar sig pga av skada. De kanske fått näsan avbruten och måste fixa den? De har kanske en sjukdom som gör att de tappar hår och måste använda peruk. Dessa måste ju kunna få vara naturligt vackra de med, eller? Samma sak med de opererar brösten pga tumör eller liknande. Om man gjort en rekonstruktiv plastkirurgi eller en estetisk, det ska ju inte få spela roll, egentligen. 

Man ska egentligen säga att alla människor är naturligt vackra, för som sagt, det ligger i betraktarens ögon. Det ligger även i hur man tycker själv. Känner man sig vacker, ja då är man faktiskt vacker, operationer eller inte operationer. Så det så!

 

9 Oct 2018