Vacker med hjälp på vägen

Idag finns det många sätt och många produkter som lovar en både det ena och det andra. Det är krämer som föryngrar, som tar bort rynkor, eller andra produkter som ska försköna. Det är även träningsmetoder, tillskott och annat som man lockar med. Jag tror på en del av dem, andra inte. När det kommer till skönhet så brukar jag välja produkter från beautyline, då det är en hudvårdsserie jag gillar.

Träning är viktig hjälp det med

En del i att hålla sig smal och snygg är att träna. Nu säger jag inte att alla måste träna hårt, det är inte alla som kan. Själv vill jag i alla fall göra det. När jag tränar använder jag mig gärna av Fitline kosttillskott. Det kan ni läsa mer om på www.fitline-sport.se. Jag tränar lite olika saker samt sportar en hel del.

Äta rätt är även det viktigt

Att ha en balanserad kost är även det viktigt tycker jag. Jag försöker äta nyttigt alla dagar i veckan. Nu låter jag väl inte bli onyttigt helt och hållet, även jag unnar mig att äta lite godare då och då, men inte ofta. Det handlar ju om en balans även där, med vad man stoppar i sig. Sedan är det ju så att ju mer man tränar desto mer kan man äta om man så känner för det. Bara man balanserar det mot varandra om man så säger. 

11 Jan 2019