Snygga extraljus allt viktigare

Utseende är ett laddat ämne för de flesta av oss människor. Visst vill vi alla se bra ut och för många är självförtroende och självkänslan direkt kopplad till hur vi ser ut eller tror oss se ut när vi tittar oss i spegeln. Men det finns även de personer som går ett steg längre och flyttar fokuset från en själv och istället lägger all sin energi på prylar och produkter. Att ha en snygg bil med de senaste extraljusen är ett bra exempel på just detta då det höjer ens egna anseende på många vis.

LED ramp är ett snyggare alternativ än runda extraljus

Det finns en anledning att tillbehör till bilar har skjutit i höjden under de senaste åren och extraljus blivit något av en symbol för status och inflytande på många svenska orter. Tidigare handlade man extraljus endast av en anledning, att lysa upp vägen framför bilen under nattkörning. Idag handlar det inte längre bara om ljuset utan även om utseendet. Det finns exklusiva extraljus som kostar många tusenlappar och att montera fast en LED ramp av märket Rigid känns speciellt för många bilägare. En led ramp har flera fördelar jämfört med klassiska extraljus. De smälter ofta in med bilens naturliga utformning på ett bättre sätt, speciellt om rampen är lätt.

RIGID är herren på täppan vad gäller kastlängd

Vanliga extraljus är fortfarande populära men led ramperna har börjat ta över i allt större utsträckning. Idag finns det många olika varumärken att välja bland, Vision X, Rigid, Light Force och Baja Design är de mest kända men Rigid befinner sig i fronten med sina unika ljusbilder och lång kastlängd. Extraljus med led teknologi dominerar marknaden av fordonsbelysning och har gått om både Xenon och Halogen som inte längre har mycket att sätta emot.

18 Nov 2016