Roadtrip till Malmö

Jag har en veckas semester här nu i oktober och tillsammans med bästis har vi bestämt oss för att köra iväg på en liten roadtrip till Malmö. Timmar i bilen snackandes och lyssnandes på våra favoritmusik. Stopp på vägen för mat och vila. Vi tänker göra flera längre stopp också på vägen. Jag missar till exempel inte Gränna för allt i hela världen, polkagrisarna där är nostalgi så det skriker om det.

En spadag

Väl nere i Malmö ska vi bo på ett riktigt mysigt hotell i de gamla delarna av staden. Vi ska åka över till Köpenhamn en dag och ner till Österlen en dag. Sedan ska vi ta en heldag på spa. Jag kollade vad det finns för alternativ för riktigt bra massage Malmö och hittade ett intressant ställe. Om det är något jag verkligen längtar efter så är det en timme på en massagebädd.

Lära känna nya sidor av Sverige

Visst hade vi för typ samma summa kunnat ta en sistaminuten till södra Europa och hoppas på sol och bad, men jag har inte sett särskilt mycket av Sverige och tycker att detta blir ett kul litet äventyr. Vid Medelhavet har man ju varit så många gånger redan och fler lär det bli. Vi bor ju i ett ganska stort land trots allt och man blir lätt hemmablind. Att ge sig iväg på en resa för att lära känna sitt hemland lite bättre tycker jag känns givande.

Så pepp!

19 Sep 2019