Kläder för de som har en större storlek

Det är inte alla som har en kroppsform som är smal, utan de kanske har lite fler kilon på kroppen. Det kan vara att de är på väg att tappa vikt, eller så trivs de bra så som de ser ut. Nackdelen att vara lite större är att det kan vara svårt att hitta kläder som passar. Oftast är de kläderna som finns i butiker i dag anpassade efter en viss norm. Så behöver man xl kläder kan det vara svårt hitta det i vanliga butiker. Främst män har dessa problem. Kvinnor som behöver xl kläder har uppmärksammats mer.

Kläder för män på nätet

Män som behöver xl kläder kan som tur hitta det på nätet. Nu när det är så dåligt utbud via vanliga butiker. En bra butik, som flera vänner av större modell handlar på heter Motley Denim. Det som är bra med denna butik är att här finns det mesta i stora storlekar och det upp till ganska stora såna. Det är moderna kläder, och både för vardag och fest.

Lev hälsosamt

Även om du trivs med din vikt och är lite större så är det bra att leva hälsosamt. För mycket övervikt kan leda till sjukdomar, och det är ju inte bra. Så ta värden och mät hur det ser ut för dig. Om du ligger i riskzonen så kan det vara bra att i alla fall tappa ett par kilon, så att du mår bra!

25 Jun 2018