Känna sig yngre med lite hjälp på vägen

Det finns vissa saker som man inte kan hejda helt och hållet i livet. Visst man kan bromsa åldrandet på ett visst sätt, men det är inte alltid motion, kost och bra hälsa är nog. Det finns bra sätt att åtgärda detta på. Bland annat kan man testa en dermaroller. Det är som den på bilden, en liten apparat med massa nålar på. En dermaroller kan man använda som micro needling, mot bristningar, celluliter bristningar och mycket mer. En skin roller kan man använda som metod om man helt enkelt vill föryngra huden, både i ansikte och på andra delar av sin kropp. Det ska även funka mot acne ärr. Man rullar helt enkelt rollern på sin hud och då blir den punkterad av nålarna. 

Finns många fördelar med en dermaroller

En skin roller eller dermaroller är bra på det sätt att det är ett sätt som är kostnadseffektivt. Dessutom kan man använda metoden på olika hudområden som inte går att använda laser eller peeling på till exempel. Sen är det som så att det är mindre risk att få hyperpigmentering och ärrbildning med denna metod, vilket kan ske med laserbehandling och kemisk peeeling. Metoden ska även funka för olika hudtyper. 

Hjälp huden att föryngras

Jag har ju själv inte direkta åldersrelaterade problem, men ni som har det och är mina läsare, kan ju testa denna metod. Jag har läst mycket om att det ska vara en riktigt bra metod att använda sig av och därför delar jag med detta till er. 

 

1 Jul 2018