Hitta en likasinnad

Ibland tänker jag på det där med att hitta "den rätta". Om jag ska ha en ny kärlek i mitt liv, så vill jag ha en som är som mig. Som gillar att träna och tänka på hälsan. Inte en soffpotatis som sitter hemma och dricker öl, kollar fotboll och aldrig vill göra något. Att hitta den rätta är inte alltid så enkelt. Det är om man råkar på nån på gymmet kanske. Men det är ju inte bara gå fram och be om en dejt liksom. Jag har funderat på att bli medlem på en singelsajt. Nätdejting verkar ju vara den nya grejen att träffa nytt folk på.

Testa en dejtingsajt

Jar sett att det finns en massa olika sorters dejtingsajter på nätet. En del som riktar sig mot akademiker, andra mot seniorer. Undra om det finns singelsajter som fokuserar på folk som vill träna och hålla sig snygga? Jag får nog kolla lite på vad det finns för olika sajter när det kommer till nätdejting och se om det nåt som kan tänkas passa mig. Det är lite lättare att få kontakt med okända via nätet än att gå fram till dem irl. 

Får se hur jag gör

Det kostar ju inget att registrera sig på många av dessa sajter, så det går ju faktiskt testa och se om man gillar det. Men får se hur jag gör, ska fundera på det. Men det vore inte fel att träffa nån!

20 Feb 2019