Hålla koll på sina saker

Det här med att kunna hålla koll på sina saker på ett bra sätt är något man kan göra om man skaffar en GPS Spårare. Det kallas även för gps tracker. Sådana kan man sättta på i stort sett allt, från värdesaker till barnen eller djuren. Det är rätt smart tycker jag. Gps använder man ju många gånger ändå, för andra saker. Då är det bra att det även finns gps spårare. Man fäster det på det man vill ha koll på. Skulle det försvinna är det bara att koppla upp sig och spåra det. Sett att det finns såna på Prylstaden.se. Funderar på att köpa en faktiskt. 

GPS trackers som passar mina behov

GPS trackers är alltså spårsändare och det finns ju en massa olika, i olika storlekar. Det är bra för då finns det gps spårare för allas behov om man säger så. Såg att det finns sådan för bil som kopplas in lätt via bilens OBD-uttag. 

Sedan så beror det på vilken sändare man väljer hur man sedan kan spåra saken som den sitter på. Informationen skickas via app eller via sms eller mail. 

Jag vill gärna ha en för bilen, så att jag vet att den är där den ska vara så att säga. Prylstaden.se har förresten även en massa andra kul prylar såg jag. Så kanske ska passa på att även köpa lite andra saker om jag ändå beställer mig en tracker. 

18 Mar 2020