Bästa sättet att hålla god form

Att hålla sig smal och snygg och i god form är väl de flestas önskan, dröm eller mål. Ändå är det så få som lyckas. God form är individuell såklart och det passar inte alla att vara smala, men för att ha en fin och funktionell kropp så måste man träna - det finns liksom inga genvägar. Om man inte har träning som ett naturligt moment i vardagen genom t ex ett fysiskt jobb, så måste man avsätta tid för träning varje dag, varje vecka och varje månad. Det går inte att vara smal och snygg genom att ligga på sofflocket, i alla fall inte när man passerat en viss ålder.

Inga genvägar

Det finns inga genvägar. Det gör verlkigen inte det. Man måste äta hälsosamt och med måtta och man måste se till att träna kroppen allsidigt. Man bör helst kombinera lite olika träningsformer för bästa resultat - gärna ytterligheter. Om man springer mycket så måste man kanske komplettera med styrketräning och meditation. Om man har styrketräning som sin främsta träningsform så kanske man bör komplettera med lite yoga osv. Simning är väl den träningsform som är mjukast och mest allsidig, men det är ganska trist att simma längder på daglig basis.

Själv tränar jag något varje dag och mina främsta sporter är gym, yoga och löpning. Jag dricker en fitline fitness drink efter varje pass så att kroppen får den näring och återhämtning som den behöver och förtjänar. Fitline sport tycker jag är ett suveränt märke!

19 Sep 2017