Ny frisör

Jag håller på att få riktig panik alltså! Jag måste till frisören och "min" frisör har slutat! Bara sådär! Så kan man väl inte göra? Man har väl ett moraliskt ansvar mot sina kunder som frisör? Det borde man i alla fall ha. Nu vet ju inte jag omständigheterna kring min frisörs plötsliga avhopp från sitt jobb, men hon arbetar i alla fall inte längre som frisör i Stockholm.

Jättesvårt att hitta rätt

Vet ni hur svårt det är att hitta en frisör man älskar? En som förstå ens hår och stil och känslor..? Det är apsvårt! Jag har testat massor av olika frisörer innan jag hittade hem, men nu måste jag alltså påbörja den resan än en gång och det har jag såklart ingen som helst lust med...

Jag fick tipset att testa Glossy Day, för där får man väldigt mycket information om olika frisörer i Stockholm, dessutom har de ratings och recensioner och sånt och då kanske chansen att hitta en riktigt bra frisör snabbar eökar. Man får bara hålla tummarna på att man inte får håret massakrerat av den man testar först.

Håller tummar och tår

Jag är mycket noggrann med mitt hår och nu behöver jag både färga och klippa mig. Vad är oddsen för att det kommer att bli som jag önskar? Åh, jag vill inte vara pessimistisk, men oddsen är inte så bra. Så himla frustrerande! Nä, jag får hoppas på att Glossy Day leder mig till Stockholms bästa frisör!

23 Jun 2017